Kan bara tänka på mat


Idag så ska vi ut och äta lunch i Malmö. Jag brukar sällan jobba i malmö, men jag borde se till att få vara där oftare. Det är en väldigt trevlig stad. Speciellt innerstaden eller vad man ska kalla det. Här finns fina parken och en å eller flod (eller vad man ska kalla det) som går igenom en del av staden. Man kan nog boka en plats på båten som går runt där och få en liten guidad tur via vattnet. Låter som en ganska mysig grej som jag borde testa nästa gång. Just nu är vi alla väldigt hungriga. Det börjar närma sig lunchtid och allas magar kurrar då och då. Vi har bokat bord på en restaurang som vi har hört ska vara riktigt bra. Maten ska vara god, service ska också vara bra och ett plus i kanten är att det inte ligger speciellt långt ifrån vår arbetsplats. Det ska bli väldigt gott med mat snart. Vi har en liten rast ju nu för att ta en kaffe eller en kopp te. Jag är inte så förtjust i kaffe så jag dricker då te. Jag älskar doften av kaffe men jag har aldrig gillat smaken, jag tycker det smakar lite för skarpt och lite för bittert. Om man har en liten skvätt kaffe i botten med en massa mjölk och tre skedar socker så kanske jag kan tycka att det är gott. Jag gillar sådan milkshake kaffe som brukar finnas på caféer just under sommaren. Men min man tycker inte att det räknas som riktigt kaffe eftersom det bara är mjölk och socker med lite kaffesmak. Åh nej, jag kan inte sluta tänka på mat just nu. Det brukar bli så när man bara är en timme från lunchtid, då kan man bara tänka på mat.