Kul att prova på

Det finns så många olika typer av jobb och det är väl underbart att det gör det så att man inte blir uttråkad och tror att man måste jobba med samma jobb i alla år. Ja det är väl skönt att kunna leka med tanken att byta jobb när så väl behövs och att det blir lite roligare om man kan hitta på något annat om man känner att det har blivit lite tråkigt eller jobbigt det som man jobbar med för tillfället.
Ja det är något som man kan se till att ändra på, det finns så mycket som man kan prova på det gäller att komma på vad det är som man har lust att hitta på och vad det är som är roligt.

Gäller att tänka till ordentligt 

Ja det är ju bra om man tänker till ordentligt så att man vet vad det är man ska göra och att det kan bli så som man vill. Det finns som sagt så otroligt många olika typer av jobb så man får helt enkelt sätta sig ner och fundera på vad det är som man skulle tycka vara kul att jobba med. Man kanske är lite nyfiken på att se hur det är att jobba som bolagsjurist det är säkert ett spännande och roligt jobb som man skulle kunna prova på. Man vill ju att det ska vara något som man verkligen brinner för och som man längtar efter att göra. Och då är det  bra att man inte rusar in i något utan att man försöker att ta det lite lugnt och verkligen tänka till vad är det som man vill jobba med. Så att det kan bli rätt på en gång och att man känner sig nöd med sitt val av jobb så att det känns roligt och kul så som man vill.